keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Räjäytyksiä

Talon kohdalla olevat kalliot räjäyteltiin viime viikon perjantaina ja lauantaina. Tämän viikon maanantaina oli autotallin vuoro. Oli se aikamoista jysättelyä...


Pillien soidessa pojilla oli kova kiire etuovelle jysäytystä katsomaan. Räjäytys toisensa jälkeen se oli yhtä mielenkiintoista!


Nyt kaikki koneet ovat lähteneet ainakin muutamaksi päiväksi. Äitikin saa levätä, kun pojilla ei ole nyt koneita katsottavana... ;)

* * * * *

Nämä kivet tulivat tulevan autotallin kohdasta. Lähtevät jossain vaiheessa pois tontilta. Toivottavasti pian, koska tontti on todellakin täynnä polttopuuta, multaa, kiviä ja vähän vielä isompaa kiveä. Tontille pääsee enää yhtä reittiä. Varareitti jouduttiin tukkimaan kivikasalla...


Ja tältä autotallin kohta näyttää nyt. Siinäkin on vielä kaivinkoneelle hommia.Takimmainen ja samalla suurin kivi on kokoluokkaa 'pieni mopoauto'. Kuinkahan se saadaan hilattua siitä pois?!

* * * * *

Viime viikonloppuna mies laittoi viemäriputket paikoilleen ja toimi mittamiehenä, mutta yömyöhään sai meidän laudat ja lankut (, jotka sahautettiin tontin suurimmista kuusista ja männyistä) taapeliin. Hienolta näyttää!
(Tämän kuvan ottamisen jälkeen taapeli sai vielä lisää korkeutta.)

Ei kommentteja: