keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Yläkerrasta

Kuukauden sisällä suurimmat edistysaskeleet ovat tapahtuneet yläkerrassa.

Siellä on:
  • Lattialämmitys
  • Lattia on valettu.
  • LVI-työt ovat edenneet mukavasti.
  • Pistorasiat on putkitettu.
  • Katossa on koolingit. Puhallusvilla tulee parin viikon sisällä.
  • Sisäseinien toinen puoli on levytetty
Meillä lattiaan laitettiin Knaufin kipsivalu, jonka pitäisi olla äänettömämpi ja sen ei pitäisi kopista. Lisäksi se oli työvaiheena nopeampi. Hinnassakaan ei ollut kovin suurta eroa normaaliin tekotavan kanssa.

Näkymä poikien huoneisiin ennen sisäseinien levyjä.


Nuorimman pojan huone levytyksien jälkeen...


Edessä tytön huone, mistä on kulku parvekkeelle. Oikealla näkyy pienesti vanhempien makkaria.


* * * * * * * * * *

Autokatoksen ylempi harkkokerros valettiin eilen. Tänään muurattiin sen päälle kapeampia valuharkkoja, ja ne täytetään huomenna. Tämän jälkeen valun annetaan kuivua ainakin viikon verran. Sitten kuulemma alkaakin sisä- ja ulkotäytöt ja pihan muokkaus.

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Heippa! On jotenkin kaikessa hässäkässä jäänyt kunnolla kurkkaamatta raksablogiasi, ja huomasin jääneeni paljosta paitsi! Teillähän siellä on hommat edistyneet hurjaa vauhtia ja vielä samantyylistä taloa teette kuin mekin! :) Ootte meitä selvästi edellä sisätiloissa vaikka talopakettitoimitus tuli 2vkoa kait meidän jälkeen? :) Nooooh, kaikki ajallaan- pääasia kun tapahtuu ja saadaan näkyvää aikaiseksi, eikös? Onko teidän talon pohjakuvia jossain näkyvissä? vai mikä talomalli teille tulikaan?

Tsemppiä ja voimia raksa-arkeen!

H3idi kirjoitti...

Leena: Kiva, kun tulit kurkkaamaan! Me ollaan ihan kivasti edetty sisätiloissa, mutta ulkopuoli onkin sitten jäänyt vähemmälle... Kateellisen katselen niitä, joilla talo näyttää ulospäin lähes valmiilta. :)
Talon pohjakuvia ei ole vielä missään näkösällä. Tarkoitus on koko ajan ollut laittaa ne muiden katseltavaksi, mutta aina se on jäänyt.