perjantai 13. tammikuuta 2012

Maalia ja kattoa

Raksalla on edetty tasaisesti, vaikka täällä blogin puolella onkin ollut hiljaista. Kuvat on ollu kamerassakin jo jonkin aikaa, mutta ei ole jaksaminen sitten riittänyt niiden saamiseksi teidän kaikkien nähtäville.

Lisäksi asumme tosiaan n. 50 neliön luukussa = 10.4 m2 / nenä, joten mahdollisuudet työskentelyyn rauhassa on aika minimaaliset, suorastaan olemattomat. Meidän pikkupojat (4 ja 2,5 v) ovat hyvin innokkaita tulemaan tietokoneelle. Aina haluttaisiin katsoa Dinojunaa tai Oktonautteja. Hyvin on vanhempi poika oppinut löytämään ne itsekin. Mielipuuhaa on myös näppäimistöllä näpyttely ja kuvakkeiden siirtely "piiloon". En edes uskalla ajatella, mitä poika on päässyt tuhoamaan... Eilen 4v oli minuutin yksin koneella, ja oli jo kirjoittamassa uutta tekstiä toiseen blogiini. En käsitä, kuinka oli sinnekin päässyt. Huh!
Tämän takia on aika mahdotonta päivitellä blogia, kun pojat ovat hereillä. Ja kun saan ne nukkumaan, niin monesti simahdan itsekin. Harmittaa, kun omat jutut jää joka ilta tekemättä, kun vintti pimenee kesken kaiken... Lisäksi harrastan nyt käytännössä yh-arkea, kun mies on tämän kuukauden aika tiiviisti työreisuilla. Käy vain vaihtamassa matkalaukun sisältöä...

Mutta nyt siihen raksaan... ;)
Meillä on nyt kaikki seinät tasoitettu ja muutama seinä on pohjamaalattukin. Kodinhoitohuone sai jo yhden kerroksen maalia omalla sävyllään. Maalin sävy on Vapaus. Se taitaa olla meidän huoneista se, joka valmistuu ensimmäisenä!


Kodarin lisäksi meidän tytön huone on aika pitkällä. Huone on nyt pohjamaalattu. Se onkin ainoa huone, mihin tulee joka seinälle tapetti. Valitsimme yhdessä BoråsTapeterin LACE -malliston tapetin. Saman malliston tapetteja nähdään muuallakin talossa.


Tytön haaveissa on saada sinivalkoinen huone, koukeroita, pitsiä... Siitä tulee hieno huone parvekkeineen ja pariovineen! Vaikkakin on aika haastellinen sisustettava juuri näiden ikkunoiden ja pariovien suhteen...
Lisäksi tytön huone on saanut ensimmäisenä paneelit kattoonsa!!! Katto tekee tosi paljon huoneeseen. Nyt se näyttää tosi hienolta ja valmiilta!


Muutakin on valmistunut, mutta niistä lisää sitten, kun pääsen raksalle päivänvalolla kuvailemaan.

3 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja hieno tapetti!

Meillä yllätys yllätys haluaa tyttö vaaleanpunaisen prinsessahuoneen :D

Ja jaksamista reissulesken arkeen..

Kati kirjoitti...

Meillä vierailulla ollessaan teidän neiti piirteli innoissaan uuden kodin pohjapiirrustusta paperille ja kertoi huoneestaan! Voin vain kuvitella kuinka innoissaan on kun koti ja varsinkin oma huone alkaa olla yhä valmiimpi! =)

H3idi kirjoitti...

Mrs.Marple: Meillä oli tytön edellinen huone vaaleanpunainen prinsessahuone, joten nyt tulee ihan erilainen nuoren neidin huone. Olen itsekin innoissani huoneesta. Meillä menee ideat onneksi aika yksiin...

Kati: Onhan tyttö innoissaan omasta huoneesta. Jossain vaiheessa vähän ehkä harmitti, kun tajusi, että sinne ei mahdukaan kaikkia, mistä on haaveillut... Ja säilytystilat eivät tule olemaaan kovin suuria.