maanantai 13. helmikuuta 2012

Portaat

Meidän perhe kärvistelee influenssan kourissa, joten blogi on jäänyt nyt vähemmälle. Itse alan jo vähän päästä tolpilleni viikonlopun 40 asteen kuumeesta... Molemmat pojat ovat edelleen kipeinä, ja tyttökin valittelee paikkojansa... Jos influenssa on tällaista, niin ensi vuonna menen ihan varmasti piikille!

Raksalla on päästy jälleen eteenpäin. Molemmat aulat on maalattu, keittiö on pohjamaalattu, kodinhoitohuoneessa on menossa kalusteiden asennus ja kattopaneeleiden asennus on edennyt. Lisäksi 2 kattolistaa on asennettuna! :) Laitettiin yläaulan kattoon ennen portaiden tuloa, kun siellä oli vielä maalaustuet paikoillaan.


Portaiden asennus aloittettiin perjantaina. Tänään asennusmies jatkoi kaiteiden parissa, ja huomiselle jäi kuulemma vielä pientä hommaa. Itse en ole vielä päässyt portaita ihastelemaan, mutta miehen mukaan näyttävät oikein hyviltä! Portaat me tilattiin EkiPuulta.2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Voimia ja pikaista parantumista koko väelle! Ei ole kivaa sairastella ja koittaa samalla hoitaa pesuetta ja lisäksi kaikki muut hommat-- :( Mutta aivan ihanilta näytti portaat kuvassakin ja hienosti teidän homma siellä etenee! Olette ihan jo loppurutistuksessa. Tsemppihalein; Leena.

Irena kirjoitti...

Oij, teillä on jo portaat!
Kannattaa suojata tuo kaidekin ;)

Saa nähdä koska meille portaat tulee, toivottavasti ennen muuttamista kuitenkin.

Pikaista paranemista infuenssaisille. Ite oon potenu kerran ja kyllä oli kamalaa...