torstai 22. maaliskuuta 2012

Meidän makkari

Yläkerta on ollut jo kuukauden päivät tapetoituna ja maalattuna. Eilisen aikana sinne saatiin viimeiset peite- ja lattialistat paikallensa. Kattolistat uupuvat vielä useimmista huoneista. Yläkerrassa on lisäksi sisäovet ja painikkeet paikallansa.

Kun tyttö näki ensimmäisen kerran huoneensa pariovet, niin sanoi vain :"Wau!"Tapetti on samasta mallistosta kuin aikaisemmatkin. Se mallisto taisi todella iskeä minuun... ;)
Tapettia on vain päätyseinässä, ja sinne on tarkoitus laittaa sängyn pääty.
Maalin sävy on Laasti.


Ovi meidän vaatehuoneeseen. Viimeisen viikon olen suunnitellut Elfan kalusteita. Niissä sitten lisää tuonnempana.

* * * * * *

Meillä on sairasteltu tämän vuoden puolella todella paljon. Ollaan käyty läpi influenssat, mahataudit ja kaikki nuhat siltä väliltä. Tänään molemmat pojat olivat mukana raksalla, koska nuorimmaista ei voinut viedä päiväkotiin ja raksallekin oli pakko mennä. Meillä meni päivä ihan mukavasti. Pojilla oli hauskaa leikkiä yläkerrassa.
Ensimmäinen muuttolaatikkokin vietiin. Se oli tietenkin täynnä leluja. Kuinkas muutenkaan!
Meidän neljävee rakastaa kaikenlaisten tornien, laivojen ja siltojen rakentamista. Palikat olivat tietty mukana, mutta ei niitä maltettu sinne jättää... Tuo kuulemma vasta sitten, kun raksa on valmis. ;) Ja kotiin saatiin enemmäin kuin oltiin aamulla otettu mukaan. Oli pakannut kaikki listan palatkin mukaan. Kiva, että niitä on nyt täällä luukussakin...

Tässä tämän päivän taidonnäyte listan paloilla höystettynä:


* * * * * *

Nyt on koko talossa sähköt! :) Ihanaa, että vihdoinkin voi käyttää oikeita valoja, eikä tarvitse kantaa valoja mukanansa. Vessakin oli tosi, tosi valoista.
Taidankin ottaa siitä huomenna kuvia...

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hei!
Löysin uuden blogin! :) Ihanaa lukea muiden rakannusblogeja kun itse rakennamme myös Kannustaloa! Meillä on alkanut pintatyöt ja sopiva harmaan maalisävy on hakusessa. Ihastuinkin tuohon teidän laittamaan Laastin sävyyn, näytti jo paperilla hyvältä ja nyt kuvissa vielä paremmalta! Miltä se näyttää luonnossa, onko samanlainen kuin kuvissa?! Mukavaa kevään jatkoa ja lähestyvää muuttoa! :)

H3idi kirjoitti...

Sanna: Kiva, kun löysit tänne! :)

Itsekin tykkään Laastin sävystä. Sopii todella hyvin tapetin hopeisiin kukkiin. Yllätyin positiivisesti, kuinka hyvin sopivatkaan.

Mielestäni kuvat ovat hyvin lähellä todellisuutta. Ei tullut yllätyksiä maalauksen jälkeen...
Niin kuin tuli pienesti kuistin maalin kohdalla, vaikka sekin on hyvä...

Tsemppiä teidän rakennusprojektiin! Millaista Kannustaloa olette rakentamassa?

Sanna kirjoitti...

Kiitos! Rakennamme Auroran muunnosta. Käy kurkkaamassa villaelsalla.blogaaja.fi
T. Sanna :)

Sanna, Villa Elsalla kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Valitsimme maalin sävyksi Laastin! Loistava valinta! Kyseisellä sävyllä maalasimme yläkerran aulan ja porrasaukon sekä yhden seinän olohuoneesta! :) Kiitos! ;) Kuullaan! T. Sanna