tiistai 11. joulukuuta 2012

Kuisti!

Me ollaan päätetty sisustaa meidän kotia huone kerrallaan. On ihanaa, kun saa yhden tilan täysin valmiiksi. Nyt alkaa osa huoneista näyttämään siltä, miltä haluankin niiden näyttävät.
Ihana tulla kotiin, kun vastassa on jotain kaunista! :)

Kuisti saatiin sopivasti valmiiksi ennen meidän keskimmäisen synttärijuhlia. Penkki kaipaa vain vielä tyynyjä. Paikallisessa sisustusliikkeessä ei ollut kivoja, ja ompelukoneen ääreen en ole vielä ehtinyt. Eiköhän nekin vielä tässä talven mittaan sinne ilmesty...


Sivusta vedettävästä sängystä olin haaveillut jo kauan. Olen niin, niin onnellinen, että sen vihdoinkin sain. Kannen alta löytyy pieni säilytystila ylimääräisille kengille. Säilytystilaa ei ole koskaan liikaa! Ei ainakaan meidän perheessä! ;)
Toisella puolella olevat laatikostot sain ihan sattumalta. Ne ovat erillisiä laatikostoja, jotka pinosimme päällekkäin ja lisäsimme jalat alimmaiseen. Edellisessä postauksessa vilauttelinkin niiden maalauskuvia. Aika operaatio maalata sisätiloissa, kun ympärillä pyörii lapsia.
Ei ollut ihan mun juttu, mutta sinnillä meni yksi viikko. Onnekseni sain samaan maalausrumbaan paikallisen koulun vanhan naulakon. Sitä vähän lyhensimme tilaan paremmin sopivammaksi. Siitäkin olin haaveillut jo pidemmän aikaa... Ihanaa, kun kerrankin asiat tuntuivat ratkeavan itsekseen.


Sitten kun löysin netistä vielä mieleiseni valaisimen, niin kuisti oli siinä! Viimeisen vuoden olin etsiskellyt tällaisia teollisuustyylisiä valaisimia. Ovat vain aika suolasen hintasia. Silloin en malttanut niitä ostaa, koska yhdestä voisin vielä sellaisia hintoja maksella, mutta kahta en enää malttanut...
Sattumalta eksyin Willa Ilonan nettikauppaan. Siellä nämä ihanuudet olivat vieläpä alennuksessa. Jeee! Vähän jännitin, että ovatko oikean kokoiset... Onnekseni ne olivat täydelliset!

1 kommentti:

Irena kirjoitti...

Hieno tuo penkki!
Kelpais mullekin :)

Pitäis kans eteiseen joku pieni istuin kenkien riisumista ja pukemista varten..