sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Ostoksilla

Eilinen aamupäivä meni ostoksilla, meille jo tutuksi käyneessä Ikeassa. Sieltä löytää kyllä kaikenlaista kivaa, ja mielestäni ihan laadukkaita tavaroita.

Meidän oli tarkoitus ostaa sohvasänky, jonka saa myös levitettyä parivuoteeksi vieraita varten. Ei tarvitsisi enää sähläillä patjojen kanssa... Koko rakennusprojektin ajan olen haaveillut yhdestä Hemnessin sohvasta.

Perjantaina päätettiin, että heti lauantaina se käydään ostamassa. Vihdoinkin! :)

Herättyäni tarkistin Ikean aukioloajat, ja puolivahingossa päädyin pääsiäistarjoussivulle. Siellä se meidän sohvasänky oli hintaan 249 € (norm. 379 €), ja koska se oli vain 40 kappaleen erä, niin muksut nopeesti aamupalalle, kärryt lainaan kavereilta, ja ehdittiin kauppaan ysiksi... Piha oli jo ihan täynnä autoja.

Hyvä, että oltiin ajoissa matkassa, koska tarjouksessa oli myös Malm -lipasto hintaan 19,95 € (norm. 59 €). Niitä lähti samalla pari meidän mukaan. Vaikka niitä oli myynnissä 500 kpl:n erä, niin ne loppuivat varmaan puolessa tunnissa...Lisäksi sain tämän ihanan lipaston ompelutarvikkeilleni!Sohvasänky ja korkea lipasto tulevat siis vierashuoneeseen (lue: ompeluhuoneeseen).
Malm -lipastojen paikasta ei ole vielä niin tietoa, mutta varmasti ne paikkansa hakevat. Ehkä toinen menee kuistille (kenkien säilytyspaikaksi), kunnes saan sinne haaveilemani massiivipuisen kaapin.

Kuvat: Ikean sivuilta

3 kommenttia:

Sahrami kirjoitti...

Te sitten veitte ne meidän Malmit... Ei voi mitään, kun täällä periferiassa asuu. Olisin ostanut noita kaksi normaalihinnalla, mutta eipä ollut tarjolla :-( Ehkä sitten joskus, kun parin vuoden päästä taas Ikeaan pääsen. Teillä oli parempi säkä ;-)

H3idi kirjoitti...

Sahrami: No voi kurjuus... :(

Ei voitu vastustaa tarjousta. Mies haki ne, ja siellä oli kuulemma järkyttävä tungos.

Noi Malm -lipastot on kyllä hyviä. Meillä on kolme pienempää kahden laatikon lipastoa naulakon alla. Parin viikon käytön jälkeen olen niihin todella tyytyväinen.

Juha kirjoitti...

Makee lipasto!
-Juha