tiistai 8. toukokuuta 2012

Pojille leikkimökki?

Tarvitseeko pojat mielestänne leikkimökkiä?

Mielestäni tarvitsee!
Se on myös poikien toiveissa. Mies ei vain ole samaa mieltä...

En halua mitään hiekkaleikkimökkiä. Vaan sellaisen paikan, missä lapset voivat puuhailla, leikkiä, pelailla. Haluan lasten kesähuoneen.

Matildan leikkimökki on juuri sitä mitä haluan. Ihana!
Hommasin jo ohjeetkin. Pienenä vinkkinä vain miehelle... ;)

4 kommenttia:

Irena kirjoitti...

No tottakai leikkimökki käy myös pojille!

Jos on toista mieltä voisi saman tien olla sitä mieltä että vain miehet saa käydä töissä ja naiset hoitaa kodin ja lapset.

Sulla on ilmeisesti ikioma neanderilainen siellä :D

Sano terveiset vaan.

Leena kirjoitti...

Tuo on juuri se mökki, mistä itsekin haaveilin! Se on niin suloinen ja ihana! Ja itse kolmen pojan äitinä voin sanoa että totta kai pojille voi leikkimökin tehdä! Yhtä lailla ne siellä leikkii, vaikka voihan se olla että hieman lyhytaikaisemmaksi jää kuin tyttölapsilla? mutta mitäs se haittaa? joskus näin jossain hienon saluuna-tyyppisen mökin myös. Siinä tuli mieleen että voisi olla pojille mahtava sellainenkin. Mutta tuosta leikkimökistä pääsee nauttimaan äitikin! ;)

Catherine kirjoitti...

Juuri tuollaisen haluan meillekin! :) Ja ohjekin on jo. Ja ihan varmasti meillä leikkii siellä sekä tyttö että poika. Muorilassa ainakin leikkivät. Ja ihan sama ajatus, että ei vaan leikkimökki vaan siisti ja sisustettu oleskelupaikka ehkä isommillekin. :) Tai sitte äipälle, ku ei enää muille kelpaa. ;D

H3idi kirjoitti...

Mrs. Marple: Siltä minustakin aina välillä tuntuu... ;)

Leena: Uskon myös, että pojilla leikkimökki ei ole niin pitkäaikainen juttu kuin tytöillä. Sen takia haluankin vähän suuremman mökin, että se voi myöhemmin olla kesähuoneena.
Äiti pääsee nauttimaan etenkin siitä sisustuspuolesta. Värit ja ideat on jo valmiina päässä!

Catherine: Onko teillä jo toteutusaikataulua?
Haluan siitä oleskelupaikan senkin takia, koska uskon, että meidän 10v tyttö viihtyisi siellä todella hyvin lukemassa ja kavereiden kanssa oleskelemassa. Sadepäivinäkin se olisi kivaa vaihtelua sisätiloissa olemiseen...