torstai 7. kesäkuuta 2012

Puutalkoot

Ihan harmittaa tämä blogin päivityksien harvuus...

Raksaväsymystä, hukassa ollut kamera, netin pätkiminen...

Nyt meillä on taas onneksi yksi kamera enemmän. Lähes koko talven ajan meidän toisen kameran laturi oli kateissa, ja toisesta kamerasta on aina salaman patterit lopussa... Nyt on ihanaa, kun voi pitkästä aikaa ottaa kuvia oikealla kameralla, eikä vain miehen puhelimella tai iPadilla. :)

Lapsistakin on otettu todella vähän kuvia viime syksyn jälkeen. Parin päivän aikana olen selkeästi yrittänyt korjata asiaa... Lapset sivulta, lapset edestä ja lapset takaa. :D

Pari viikkoa sitten meillä oli puutalkoot. Onneksi meidän omista vanhemmista löytyi innokkaita puiden pilkkojia, koska omin voimien me ei oltaisi I K I N Ä selvitty urakasta. Tai ainakin se olisi vienyt ihan järkyttävän paljon aikaa...

Neljän päivän aikana talkooporukka sai reilut 35 mottia puuta pinoihin.  Siitä tuli aika hurjan kokoinen pino! Sopivasti keskelle takapihaa, että voin unohtaa tältä kesältä pihan laiton... ;)


Tänä iltana puupino sai vielä suojan päällensä, jos vaikka säästyisi pahimmilta sateilta ja tulevilta lumikuormilta... Sieltä se talvi taas tulee. Heti tämän vähälumisen kesän jälkeen.


 Eikä siinä edes ole kaikki meidän polttopuut! Innokkaille riittää vielä työmaata...


Ei kommentteja: