maanantai 19. syyskuuta 2011

Hanat

Kävimme eilen Habitare -sisustusmessuilla. Muutama juttu saatiin siellä ratkaistua ja muutamaan juttuun saatiin vinkkejä. Muutamaa asiaa olisin vielä kaivannut. Ehkä nämä selviävät parin viikon päästä Asta -messuilla Tampereella...

Olimme oikein tyytyväisiä Oraksen osastoon. Siellä pääsi näkemään kaikki hanat yhtä aikaa ja oli kiva päästä testaamaan hanoja ihan käytännössä. Siltä osastolta jatkoimme matkaa vasta, kun olimme päättäneet kaikki hanat.

Näitä ajattelimme.
Keittiöön Ventura...


...kodinhoitohuoneeseen Cubista...


...alakerran vessaan Il Bagno Alessi Dot...


...ja yläkerran vessaan Venturat.

Kuvat: Oras

Olisihan sitä voinut valita saman tuoteperheen hanoja, mutta halusimme näin. Hanat on valittu niin, että ovat parhaat jokaiseen käyttökohteeseensa.
Esimerkiksi alakerran vessan hana on niiiiiin ihana. Kuvaston perusteella emme olisi sitä valinneet, mutta kun näimme, kuinka vesi tuli sieltä... Upea!
Keittiön hana taas ei ole ehkä kaikkein kaunein, mutta toiminnallisesti juuri sitä mitä halusimme. Onpahan ainakin vaihtelua, kun lähes kaikki hanat ovat erilaisia.

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Meillä on keittiössä Cubista, siinä on vain lisäksi se tiskikonehana joka pysyy 3h päällä ja sulkeutuu sitten itsellään. Kovasti ollaan tykätty. Samaten kylppärissä Cubista mutta se perusmalli missä ei oo tuota kaarevaa hanaosaa. =)

H3idi kirjoitti...

Meille tulee kanssa sellainen tiskikonehana, joka sulkeutuu automaattisesti. Lisäksi halusin kosketusvapaan hanan sekä keittiöön että yläkerran kylppäriin.

Raksa-akka kirjoitti...

Meillä on ventura keittiössä mutta satiinipinnalla. Muistakaa laittaa pistoke alakaappiin hanaa varten, me jouduttiin vähän kikkaileen asian kanssa.Pesukoneventtiili toimii sekä cubistassa, että venturassa samalla periaatteella. Meillä cubista pesukoneventtiillä siis khh:ssa.