torstai 22. syyskuuta 2011

Seiniä valmiina

Tämän viikon suurin edistysaskel on ollut muuratut seinät. Ne ovat nyt kaikki valmiina. Talon sisusta alkaa pikku hiljaa hahmottumaan, kun kodinhoitohuone, kylppäri, sauna ja työhuone alkavat olla omassa muodossaan.

Ruokailuhuoneen suunnasta katsottuna. Oikealla näkyvät olohuone ja työhuone. Perällä tekninen tila.


Kurkistus saunaan...


Viime tipassa muistin ilmoittaa timpureille, että haluaisin syvennyksen kylppärin seinään saippuapurkkeja varten. Oli ollut pieni informaatiokatkos akselilla vaimo-mies-timpuri.
Onneksi muistin ottaa asian ajoissa esille ja satuin raksalle vielä hyvään aikaan, että sain päättää korkeuden. Ainoa järkevä paikka niille oli ikkunan molemmin puolin. Näin saimme niihin tarpeeksi syvyyttä, että putelit pysyvät paikoillaan.


Muutaman päivän aikana on pitänyt ottaa kantaa useampiin sellaisiin asioihin, mitä emme ole vielä edes ehtineet miettiä. Eilen LVI-urakoitsija ja timpurit antoivat meidän mietittäväksi liesituulettimet. Alunperin olimme ajatelleet aktiivihiilisuodattimella olevaa liesikupua, mutta tämän päivän aikana olen ehkä vähän kääntynyt perinteisen liesituulettimen suuntaan. Alkuperäinen vaihtoehto olisi hieno, mutta mitäs jos se ei toimikaan kovin tehokkaasti... Nyt olisi vielä täysin mahdollista vetää poistoputki katolle. Pikainen nettisurffailu osoitti, että liesituulettimia on tajuton määrä. Valitse niistä nyt sitten se paras... Savo C-52 vaikutti äkkiseltään pätevältä, mutta täytyy vielä perehtyä hintapuoleenkin.

Ja entäs millainen kuivausrumpu? Tai saunan eristykset?

Toivon, että viikonloppuna löydämme näihin ratkaisut. Se vain tarkoittaa rentouttavaa kauppakierrosta kolmen lapsen kanssa... Jeee...

Ei kommentteja: