maanantai 26. syyskuuta 2011

Katon odottelua

Pari viikkoa sitten lupailtiin, mutta suunnitelmiin tuli aina muutos...
Eilen olisi pitänyt olla katto valmiina, mutta ei ollut...
Tänään kattomiesten olisi pitänyt tulla asentamaan kattoa, mutta ketään ei näkynyt...
Huomenna kuulemma. Katotaan.

Katon kanssa on ollut muutenkin melkoista säätöä. Alkujaan kattotiilien olisi pitänyt tulla Kannustaloilta, ja asennuksen me olisimme hoitaneet itse. Koska aika ja osaaminen on sen suhteen vähissä, aloimme kyselemään asennusurakointia muualta. Aika nihkeästi tarjottiin asennusta, jos emme olisi samalla ottaneet tiiliä, joten lopulta päädyimme ottamaan tiilet, kattoturvatuotteet ja asennuksen samasta paikasta.

Tiilet ovat olleet perjantaista asti katolla. Nyt puuttuu vain asennus.


Toivottavasti viikonloppuna voimme ihailla uutta kattoa!

Vaikka tämä puoli ei ole kauheasti edennyt, niin kaikkea muuta raksalla on tapahtunut. Koko ajan siellä tapahtuu edistymistä. Niihin lupaan palailla loppuviikosta kuvien kera! :)

* * * * * *

Ulkovalaistus on nyt ajankohtaista. En osaa päättää, että haluanko ulkovalot etukuistin päälle toisen kerroksen ikkunoiden väliin. Tapaako niissä olla valoja? Toisivat ne ehkä näyttävyyttä, mutta noi yläkerran ikkunat ovat kuitenkin meidän kylppärin ikkunoita... Miten te muut olette ratkaisseet asian? Etukuistiin tulee yhteensä neljä seinävaloa.

4 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Meille tulee, mutta meillä onkin siinä ovi ja terassi, tarvitaan valoa.

Haluatteko valaista taloa niin että muut näkee vai kulkuväylät että itse näette?

Jos ei ole kiire, kannattaa odottaa talveen (tai pimeämpään syksyyn) ja kierrellä katsomassa valmiita omakotitaloja ja niiden valaistuksia. Jos löytyis mallia.

Jenni kirjoitti...

Teillä on menty ihan huimasti eteenpäin :)

H3idi kirjoitti...

Mrs.Marple: Sen lisäksi, että itse näkee kulkea, niin olisihan se kiva, että talo on myös näyttävän näköinen. Valaistuksella saa paljon aikaan.

Juurikin kaipaisin iltahämärällä lenkkeilyä ja muiden talojen valaistuksien kurkistelua. Meillä on kuitenkin aika kiire tämän kanssa, joten siitä ei taida tässä asiassa olla apua. On kuulemma todella työlästä laittaa sinne valaistusta jälkikäteen...

Onnenhippuja: Tasaseen tahtiin edistytään, kun on kaksi timpuria koko ajan tekemässä.

Irena kirjoitti...

No laita valot, eihän niitä ole pakko pitää päällä jos ei tykkääkään ;)